Cégünkről

Gépek gyártják le elemenként, szakmunkások szerelik össze, szerelők ellenőrzik rendszeresen, egy vadidegen ül a volán mögött – egyiküket sem ismerjük, nem tudjuk vannak-e családi gondjaik, alvásproblémáik, egyáltalán, jól végzik-e a munkájukat. Mégis, mikor a busz begördül a megállóba, tétovázás nélkül lépünk fel rá.

A bizalom évszázadát éljük – minden döntésünket arra alapozzuk, hogy valaki más, aki nyilván szakember, ért a munkájához.

Biztosítás ügyekben nincs szükség szakértőre?

2003-ban az akkor mindössze pár fős vállalkozás, az EuroLife ’94 Biztosításközvetítő Alkusz Kft. alapítóiként a biztosítók- és pénzintézetektől független alkuszi tevékenységet tűztük ki célul. A bizalom jegyében kizárólag partnereinkhez vagyunk lojálisak - zsinórmértékül pedig minden esetben ügyfeleink hosszú távú elégedettsége szolgál.

Célunk, hogy támogassuk a vállalkozásokat a valós biztosítási kockázatok felmérésében, felismerésében, és azok lefedésében, továbbá szükség esetén közreműködünk a kárrendezés gyors és hatékony lebonyolításában is.

Mesterségem címere…

A gyorsan növekvő és látványosan szegmentálódó biztosítási piaccal karöltve növekedett cégünk – ma már több, szakterületén magasan kvalifikált munkatárssal dolgozunk, miközben kollégáink folyamatos képzéseken vesznek részt.

Szolgáltatásaink ajánlásakor minden esetben elsődleges szempont, hogy színvonalas módon és teljes körben ki tudjuk elégíteni partnereink igényeit. Felelősségünk, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű információ átadásával támogassuk partnereinket a megfelelő döntések meghozatalában.

Minden partneri kapcsolatunk alapja a kiérdemelt bizalom – ennek érdekében pedig a gondoskodás, szakértelem és megbízhatóság triásza alapján tudatos ajánlatokkal, személyre szabott lehetőségekkel várjuk ügyfeleinket sablonok és félmegoldások helyett.

MUNKATÁRSAINK ÖRÖMMEL VÁRJÁK AZ ÖN JELENTKEZÉSÉT

KÉRJEN IDŐPONTOT VAGY VISSZAHÍVÁST

lap tetejére